Documente cu aspect profesional | vizualizare web
Consumabilele HP originale
funcţionează ireproşabil, la fel ca dumneavoastră.
Fiabilitate dovedită
Consumabilele HP originale sunt considerate mai fiabile decât alternativele ne-originale.1 Cartuşele de toner şi cerneală ieftine vă pot compromite performanţele imprimantei, având ca rezultat documente dungate, pătate sau şterse.
Solicită detalii
Create pentru afacerea dumneavoastră
Consumabilele HP originale sunt concepute pentru imprimanta dumneavoastră. Ele vă oferă calitate şi fiabilitate, contribuind la reducerea pierderilor de timp şi resurse. Doar consumabilele HP originale oferă o calitate fără egal, pentru tipărituri cu aspect profesional.
Găsește tonerul perfect de la HP


Pot fi de interes:

SERVICE AUTORIZAT HP


EXTENSIILE DE GARANTIE LA PRODUSELE HP: SERVERE , STORAGE

PROMOTIA LUNII- Q'NET SERVICE

GAMA COMPLETĂ DE TONERE
1 Conform unui studiu EMEA, realizat de Photizo Group/Lyra Research în 2012, la comanda HP. Rezultate bazate pe un număr de 1050 de utilizatori de cartuşe LaserJet HP monocrome şi 1050 de utilizatori de cartuşe HP LaserJet colore, care au folosit atât cartuşe de toner HP originale, cât şi cartuşe non-HP. Rezultatele reprezintă media ambelor grupuri de utilizatori şi sunt ponderate cu raportul de dispozitive monocrom şi color de pe piaţa EMEA. Studiul a fost realizat în DE, FR, IT, PL, RU, TR şi UK. Pentru detalii, accesaţi photizogroup.com/information-hub. Conform unui studiu realizat de QualityLogic în 2010, la comanda HP, în care s-au comparat cartuşe HP LaserJet monocrome originale cu nouă mărci de cartuşe de toner non-HP, disponibile în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, pentru imprimante HP LaserJet P1505 şi P4015 şi cartuşe HP 36A şi 64A. Pentru detalii, consultaţi qualitylogic.com/EMEAmonotonertest.pdf. Un studiu efectuat de Buyers Laboratory Inc. în 2013, la comanda HP, a comparat cartuşe de cerneală HP originale (21, 21XL, 22, 22XL, 56, 57, 140XL, 141XL, 300XL, 350, 350XL, 351, 351XL) cu performanţa medie a cartuşelor reumplute şi reasamblate, comercializate în EMEA. Detalii: buyerslab.com/products/samples/HP-Inkjet-Cartridges-vs-EMEA-Refilled-Cartridges.pdf
Singurele garanţii valabile pentru produsele şi serviciile HP sunt cele exprimate explicit în declaraţiile de garanţie ce însoţesc respectivele produse şi servicii. Nicio informaţie menţionată aici nu poate fi interpretată drept garanţie suplimentară. HP nu va fi făcută responsabilă pentru erorile sau omisiunile de ordin tehnic sau editorial din acest document.
Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".