Produse IT Adaptate Tuturor Nevoilor de Business
 
 

Suntem pasionați de tehnologie și credem în capacitatea acesteia de a răspunde celor mai complexe nevoi de business, atât timp cât este configurată corespunzător.

In calitate de integratori de soluții IT, recomandăm acele produse IT  ( hardware și/sau software) care se potrivesc perfect nevoilor dvs. de business.

 
 

Produse Hardware

Vă oferim echipamente IT din gama:

- Imprimante contractuale HP PageWide     NOU

Imprimante contractuale HP LaseJet    NOU

Imprimante de diferite formate, scanere, copiatoare, multifuncţionale, etc.

- Consumabile;

- Notebook-uri;

- Desktop-uri şi monitoare;

- Staţii grafice;

- Servere;

- Echipamente de stocare;

- UPS-uri;

- Reţelistică.

 

 

Produse Software ​

Deși achiziția de produse software poate părea la prima vedere o simplă achiziție, lucrurile stau diferit. Experiența ne-a arătat că sunt companii care au cheltuit sume importante de bani pe licențe, însă în final au ajuns în poziția de incorect licențiați, cu riscurile aferente. Fiecare companie, prin specificul activității sale dar și a mărimii sale, clasează achiziția în consecință.

Pentru a elimina riscul de a cumpăra software incorect licențiat, apelați la un furnizor care deține experiza necesară și aveți siguranța că veți fi informat despre modalitatea completă și corectă de licențiere. 

 

Categoriile de produse software:

Sisteme de Operare       |       Securitate și Back-up       |       DTP  și Design

Sursă imagine: www.hp.com

 

Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.