Am lansat noul website www.qnetshop.ro- Catalogul Produselor IT

 

București, 26.07.2013, Q’NET INTERNATIONAL anunță lansarea noului website www.qnetshop.ro- Catalogul Produselor IT, dedicat, în principal, persoanelor juridice din toate domeniile de activitate indiferent de mărimea.

Noul website www.qnetshop.ro a fost gândit să vă ușureze munca și să reducă orele de lucru în prospectarea și achiziția echipamentelor IT necesare afacerii dumneavoastră, identificarea produselor pe website făcându-se după 'part number'.

Procesul de comandă este facil și la îndemână: alegeți produsul dorit, selectați Adaugă în coș, mergeți la Coș produse, vizualizați produsul sau produsele din coș, selectați Cere ofertă, completați Formularul de cerere ofertă, apăsați Trimite și în cel mai scurt timp primiți pe email oferta personalizată, cu detalii privind facturarea și termenele de livrare. In plus, agenții noștri de vânzări certificaţi de către cei mai importanţi furnizori de tehnologie din lume vă oferă suport rapid și complet.

 

Accesați acum Catalogul Produselor IT !

 
Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.