COMUNICAT DE PRESĂ:

Q’NET INTERNATIONAL își confirmă statutul de  furnizor de încredere de soluții și servicii IT

Q’NET INTERNATIONAL își desfașoară activitatea respectând standardele etice și prevederile legale valabile în România și Uniunea Europeană, fiind un furnizor de soluții și servicii IT de încredere, ca urmare a unui model de business ce se bazează pe profesionalism, promptitudine și seriozitate.

Bucureşti, 09 Iulie 2015 - Q’NET INTERNATIONAL, unul dintre furnizorii importanți de soluţii şi servicii IT din piaţa românească, anunţă ridicarea sechestrului pus pe conturile sale în data de 24 iunie 2015 ca urmare a recentelor acuzații aduse domnului Sebastian Ghiță.

Ridicarea sechestrului de către judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la mai puțin de 10 zile lucrătoare de la depunerea contestației noastre la ordonanța de sechestru dispusă de DNA, confirmă statutul Q’NET INTERNATIONAL de furnizor de încredere de soluții și servicii IT.

De la înființarea sa în anul 1993 și până în prezent, Q’NET INTERNATIONAL nu a avut niciodată nicio legătură de acționariat cu domnul Sebastian Ghiță sau cu persoane fizice sau juridice cunoscute ca făcând parte din sfera de influență a acestuia.

Includerea Q’NET INTERNATIONAL SRL  în grupul firmelor controlate de domnul Sebastian Ghiță s-a dovedit lipsită de orice bază reală, așa cum o confirmă decizia celei mai înalte instanțe judecătorești, respectiv Înalta Curte de Casație și Justiție. Q’NET INTERNATIONAL SRL  își păstrează disponibilitatea, cooperarea și transparența în relația cu toate instituțiile abilitate și organele de anchetă, pentru a clarifica orice aspecte privitoare la natura raporturilor juridice și comerciale dintre societatea noastră  și eventualele persoanele fizice și/sau juridice cunoscute și suspectate ca făcând parte din sfera de influență a domnului Sebastian Ghiță.

E evident însă că într-o industrie precum cea de IT, cu o dezvoltare rapidă, ritm de înnoire spectaculos, cu specializări stricte, exclusivități de reprezentare date de anumiți furnizori, proiecte complexe cu termeni comerciali restrictivi, cooperarea dintre companiile prezente în piață pe baza unor tranzacții comerciale clare, transparente, în limitele permise de legislație este de neevitat.“– afirmă Marius Vladu, Director General, Q’NET INTERNATIONAL.

În prezent, Q’NET INTERNATIONAL își desfășoară activitatea în mod normal, atât în relația cu clienții, cât și cu partenerii săi, derulându-și activitatea curentă de promovare și implementare a soluțiilor și serviciilor IT din portofoliul propriu prin responsabilii săi de vânzări, prin inginerii și tehnicienii săi care sunt pregătiți în orice moment să răspundă celor mai complexe nevoi de business.

Despre Q’NET

Cu o experienţă de peste 20 de ani în furnizarea de soluţii şi servicii IT la standarde internaționale, Q’NET INTERNATIONAL creează valoare adăugată afacerilor din toate domeniile de activitate, indiferent de mărimea sau complexitatea acestora.

Experienţa şi angajamentul nostru permanent pentru excelență și performanță, cât și pentru satisfacţia clienților noștri, ne recomandă ca partener de top în piața românească de profil în furnizarea de soluţii complexe de infrastructură hardware şi software bazate pe tehnologia liderilor mondiali din industrie, soluții ERP, soluții software dezvoltate la cerere, soluții Mobile sau soluții e-learning.

În ceea ce priveşte acoperirea teritorială, Q’NET INTERNATIONAL a dezvoltat o reţea de Centre de Service, având 7 Puncte de lucru în principalele oraşe ale ţării: Suceava, Iași, Craiova, Brașov, Cluj, Timișoara și Năvodari.

Q’NET INTERNATIONAL își propune, în continuare, ca prin competențele sale și profesionalism, să rămână în elita furnizorilor de soluții și servicii IT de pe piața românească.