QAsig - Aplicația Inspectorilor de Asigurări

 

Aplicația QAsig este construită, în special, pentru inspectorii de daune ajutându-i pe aceștia să strângă informații centralizate fără ca ei să rezide într-un punct fix. 

Aplicația QAsig este dezvoltată pentru tablete.  Tabletele au numeroase avantaje ca:

  1. Pot stoca o cantitate mare de informații
  2. Sunt mult mai rezistente la șocuri decât laptopurile
  3. Sunt ușor de transportat și ocupă puțin spațiu
  4. Sunt ușor de manevrat și folosit.

 

Până de curând, inspectorii de daune auto foloseau formulare pretipărite, autocopiative sau indigo, pix-uri și aparate foto. Astfel, le era destul de greu la întoarcerea din teren să introducă în aplicațiile de asigurări tot ce au completat pe foi în timpul zilei. Destul de complicat era și de atașat pozele corespunzătoare la dosarul aferent.

Din acest moment, folosind tableta care include și camera foto inspectorii de daune sunt scutiți de munca de transcriere și asocierea pozelor, în momentul sosirii la birou, cu datele colectate pe traseu. Totodată, utilizând aplicația QAsig se reduc timpii de așteptare ai clienților care, în situația în care agentul constatator dorește să închidă fiecare caz în parte înainte de a trece la următorul, erau nevoiți să aștepte încheierea procesării datelor de la clientul precedent.

 

Facilitățile aplicației

Ecranul principal cuprinde: 

  • Adăugare dosar de daună

Aici se introduc și se salvează toate informațiile (inclusiv pozele mașinii și alte documente necesare) care se găsesc într-un dosar de daună.  Pozele se pot vizualiza mărite și se pot redenumi. Există, de asemenea, și posibilitatea de ștergere a pozelor care nu corespund standardelor.

 

 

  • Modificare dosar de daună

Această facilitate se folosește în cazul în care un dosar a fost introdus greșit sau sunt necesare completări ulteriore ale dosarului. Facilitatea este asemănătoare cu cea de adaugarea a unui dosar de daună.

  • Import date din aplicația companiei

Inainte de a pleca pe teren, inspectorul de daune va face un import de date actualizat din aplicația mamă și va avea instant pe tabletă ultimii clienți și datele lor de contact.

  • Export date în aplicația companiei

Când inspectorul revine la birou, tableta va fi conectată wireless cu serverul principal, iar dosarele executate pe parcursul zilei vor fi descărcate și sincronizate.

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.