Opțiunile voastre schimbă lucrurile

Reciclați materiale cu cerneală și toner HP cu Partenerii HP pentru ecologie astfel încât ele să se transforme în noi produse în loc să sfârșească în oceane și halde de deșeuri.

 

82% din cartușele originale de cerneală HP conțin 45-70% plastic reciclat. 100% din cartușele originale de toner HP conțin 5-45% conținut reciclat post-consumator sau post-industrial. Nu se includ flacoane de toner, flacoane de cerneală și alte produse neincluse în listă. Consultați listawww.hp.com/go/recycledcontent 

 

  • Acționând pentru un viitor mai bun

Împreună, prin comportamentul nostru colectiv, putem crea o schimbare mai eficientă decât prin acțiune individuală. Aflați mai multe despre programul HP privind Impactul sustenabil pentru a ajuta planeta, oamenii și comunitatea.

 

 

Accesați www.hp.com/recycle pentru a afla cum să reciclați echipamente business, echipamente tip consumer, baterii de laptop și telefoane mobile, consumabile 3D de la HP.

 

 

  • Reciclare gratuită cu Partenerii HP pentru ecologie1

 

 

Serviciu de livrare și colectare a boxpaleților

Returnați prin poștă cartușele de cerneală și toner HP sau cartușele de toner Samsung în cantități mari folosind boxpaleții HP de la Partenerii HP pentru ecologie (doar pentru societăți comerciale).

 

 

 

 

 

Dacă aveţi întrebări cu privire la HP Planet Partners, utilizaţi formularul de contact de mai jos:

 

 

 

Note de subsol și delimitări

1. Disponibilitatea programului variază. A se vedea hp.com/go/recycle

Sursă imagini: www8.hp.com

DORESC OFERTĂ PENTRU TONER

Email 
Nume complet 
Companie 
Detalii toner Multipack 
Telefon 
Vă rugăm introduceți textul 
 
Trimit fiind DE ACORD cu declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, prezentată AICI !
    
Copyright ©2021 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.