Concentrați-vă Asupra Afacerii. De Imprimare Ne Ocupăm Noi.

 

Costurile de imprimare pot fi ținute sub control

In orice companie, costurile cu imprimarea sunt vizibile pentru că necesită alocarea unor fonduri considerabile lună de lună. Cu toate aceste, fără imprimare nu ne putem desfășura activitatea. Mai mult, ne dorim ca imprimarea să fie de cea mai bună calitate la costuri optime.

Costurile de printare pot fi ținute sub control cu serviciul HP MPS (Managed Print Services).

 

 Imprimare contractuală HP MPS, un serviciu cu beneficii majore

-   Infrastructură optimizată din toate punctele de vedere;

-   Stabilitatea preţului pentru servicii şi consumabile, pe toată durata contractului;

-   Monitorizează toate activitățile de tipărire, copiere sau scanare digitală;

-   Creșterea productivității angajaților ca urmare a reducerii timpilor morți ai echipamentelor.

 

 

Totul la îndemână: Echipamente, Consumabile, Servicii de Suport

Tot efortul dumneavoastră pentru managementul imprimării, îl preluăm noi. Mai mult, optimizăm și îmbunătățim serviciile de printare.

Imprimantele şi multifuncţionalele vor fi alese după o analiză a necesităţilor companiei dumneavoastră ( număr de pagini tipărite/lună, tipul de printare etc). Ne bazăm pe informațiile furnizate de dumneavoastră pentru a face această analiză. 

Un alt serviciu constă în aprovizionarea continuă cu consumabile. La fel de importante sunt serviciile de instalare, training şi suport hardware la sediul dumneavoastră.  Asigurăm timp de răspuns de 4h sau 'Next-day'. 

 

Deținem competențele necesare pentru a vă prezenta noile tehnologii

​Chiar dacă în prezent sunteți mulțumit(ă) de costurile asociate printării, de echipamente și chiar de serviciile de suport, informați-vă asupra noilor tehnologii. Acestea pot aduce beneficii la care nici nu vă gândiți.

 

   

Q'NET  INTERNATIONAL deține competențele necesare pentru a vă prezenta noile tehnologii în materie de imprimare și nu numai. Trebuie doar să ne contactați.  Suntem prompți și ușor de contactat.
 
 
 
Sursă imagini: www.hp.com
 
 
Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.