Q’NET activează pe piaţa românească de profil în calitate de membru al Microsoft Partner Network (MPN) deţinând următoarele competenţe: Gold Coud Productivity, Gold Datacenter, Gold Data Platform, Silver Collaboration and Content, Silver Small and Midmarket Cloud Solutions.

 


 

 
 
Nou!
București, 28 Ianuarie 2019- Q’NET INTERNATIONAL își reafirmă angajamentul către clienții din mediul academic.
 
 
Q'NET INTERNATIONAL reînnoiește certificarea Microsoft Authorized Education Partner- Gold, demonstrând astfel abilitatea sa de a răspunde cu soluții moderne și flexibile, dedicate nevoilor dinamice experimentate de mediul academic și educațional.
 
În calitate de Microsoft Authorized Education Partner furnizăm tehnologie Microsoft prin programe de licențiere Microsoft Academice pentru Instituţii de învăţământ acreditate, Birourile administrative locale, regionale sau naţionale ale uneia sau mai multor Instituţii de învăţământ acreditate, Biblioteci publice, Muzee publice şi Organizaţii non-profit cu cursuri la zi.
 
 
Între programele de licenţiere academică aflate în portofoliu menționăm:
 
* Academic Open – cel mai cunoscut program de licențiere de volum; în cadrul Academic Open se pot achiziționa licențe perpetue, cu posibilitate de a include Software Assurance. Comanda inițială minimă este de 5 licențe (fără cerințe minime la comenzile ulterioare), iar plata se face la momentul achiziției.
Potrivit pentru clienții cu nevoi de tip „on-premises’’.
 
 
* Open Value Subscription – Soluţii destinate mediului educaţional (OVS-ES) – program comprehensiv de licențiere, cu angajament de înrolare a tuturor utilizatorilor din instituție, ce vizează standardizarea infrastructurii IT a organizației. OVS- ES oferă tehnologie Microsoft sub formă de subscripții (licențe non-perpetue) on-premises și cloud (Office 365). Numărarea licențelor necesare, comenzile și plățile sunt anuale cu posibilitate de creștere sau scădere a cantității, în funcție de nevoi.
 
 
* Microsoft CSP – pentru clienții cu nevoi de tip „cloud’’. Licențierea este de tip abonament „per utilizator’’ cu durată anuală, iar plata este anuală sau lunară.
 
În situația în care beneficiarii doresc în infrastructura instituției atât tehnologie cu deployment local (on-premises) cât și în cloud, pentru a avea acces la beneficiile oferite de ambele, se pot mixa Microsoft Open și CSP.
 
 
 
Contactați-ne acum pentru detalii suplimentare sau pentru a primi o ofertă personalizată. 
Copyright ©2023 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.