In calitate de Ready Silver Partner asigurăm reparaţii la nivel hardware pentru toată gama de echipamente Hewlett-Packard Enterprise.

 

Service şi Suport în Garanţie 

 

In vederea optimizării gradului de performanţă la nivelul întregului sistem IT şi îmbunătăţirii rezultatelor de afaceri ale companiilor, asigurăm service și suport în garanție la standarde înalte de calitate pentru produse Hewlett-Packard Enterprise: Servere, Storage, Switch-uri. 

 

Specializările pe care le deținem sunt:

Silver Information Management and Governance Specialist

Silver Services Delivery Specialist

Silver Storage Specialist

Silver Data Center Networking Specialist

 

Statutul Ready Silver Partner confirmă expertiza inginerilor Q’NET care au participat la programul riguros de instruire tehnică al Hewlett-Packard Enterprise şi care deţin o profundă înţelegere a portofoliului de produse.

 

Verificați garanția produsului dumneavoastră​

Doar pentru garanția produselor Hewlett-Packard Enterprise.

 

Extindeți garanția echipamentului Hewlett-Packard Enterprise

 

Dacă luați în considerare extinderea garanției pentru echipamentul/echipamentele dumneavoastră, contactați-ne pentru o ofertă. Pentru mai multe detalii, accesați extensii garanții.​

 

 

Verificați ofertele lunare Q'NET Service

Pentru a te bucura mai mult timp de tehnologia în care ai investit, Q'NET Service vă oferă o surpriză în fiecare lună. Aflați acum care sunt ofertele lunare Q'NET Service.

 

Centre de Service

Asigurăm service în principalele oraşe ale ţării prin Centru Service București și Centre Service Partenere.

 

Sursă imagini: www.hpe.com

Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.