Infrastructură Hardware ce Reflectă Complexitatea Afacerii Dvs.

 

Orice companie are nevoie de o infrastructură hardware pentru  a-şi rula operaţiunile IT în condiţii optime de securitate şi funcţionalitate, iar costurile cu acestea ar trebui să fie optime.  

Șansa de a dezvolta o soluție fără a apela la un integrator IT specializat este posibilă, însă suportă costurile aferente.  În acest caz, întrebarea este: Sunteți gata să suportați costurile?

 

Performanța cere Complexitate

În cazul companiilor de dimensiuni diverse, performanța se poate obține de cele mai multe ori atunci când arhitectura soluției IT este complexă, implică costuri optime și ia în calcul previziunile de dezvoltare în viitor. Orice soluție IT trebuie dezvoltată pentru a acoperi necesitățile solicitate în prezent, dar și cele ce se previzionează pe termen lung. Felul în care se vor integra, va fi esențial pentru resursele financiare ale companiei. 

Q'NET INTERNATIONAL, în calitate de integrator de soluții IT, răspunde pozitiv solicitărilor complexe de infrastructură hardware datorită expertizei și experienței pe care le deține.

 

Elementele unei Soluții Complexe de Hardware

​Dacă în prezent considerați că doar o mică parte dintre elementele de mai jos vă sunt necesare, în viitor lucrurile pot arăta diferit. Bazați-vă pe noi pentru a le integra cât mai potrivit din toate punctele de vedere, astăzi și mâine.

 

 

Consultanţă și Implementare

Vă transferăm 'know-how' şi experienţă acumulată în cei peste 20 de ani de furnizor IT specializat, adică consultanță superioară.

Configurarea arhitecturii centrului de date presupune implementarea soluţiilor propuse şi agreate de dumneavoastră, în etapa precedentă. Reţineţi că standardizarea și modularitatea poate genera economii importante și eficiență în proiectarea și construcția unei soluții complexe de hardware. Standardizarea înseamnă armonizare perfectă între locație și echipamente. Modularitatea are beneficii de scalabilitate și de creștere ușoară, chiar și atunci când previziunile de planificare sunt mai puțin optime.

 

Mentenanța- un serviciu necesar după livrarea oricărei soluții IT

Optând pentru mentenanţă IT, vă asiguraţi de funcţionarea eficientă, fără întreruperi sau defecţiuni majore ce pot afecta parţial sau total activitatea afacerii dumneavoastră.  

 

Start de succes: discuția față în față

Pentru că bazele celei mai bune comunicări, extrem de importantă în domeniul IT, sunt puse în urma discuției față în față, vă rugăm să ne contactați. Vă asigurăm că vă vom răspunde prompt și la obiect.

 

 

Sursă imagine: www.hpe.com

Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.