Q’Assist Contracte

Soluția software dedicată Managementului de contracte

Q'Assist Contracte vă permite să faceți managementul contractelor în mod automat: creați contractul și setați parametri în aplicație, îi urmăriți starea (expirat, în termen), primiți alerte, generați rapoarte și analize.

 

Q’Assist Contracte vă oferă posibilitatea de a urmări contractele încheiate cu clienții și/sau furnizorii, în mod centralizat, rapid, oricând și de oriunde. Accesul controlat la informație și confidențialitatea sunt asigurate 100%.

 

Ce aduce nou în lucrul dvs. cu contractele?

- Toate contractele semnate sunt arhivate într-un singur loc, ușor accesibile pentru consultare, copiere, etc.

- Contractele semnate pot fi accesate de către titularii de contracte (în baza accesului controlat), fără a fi necesară solicitarea lor către departamentul juridic;

- Nu sunt necesare reguli/alerte pentru a te anunța când expiră anumite contracte, aplicația Q'Assist Contracte face acest lucru pentru dvs. ;

- In orice stadiu al vânzării, sunteți înștiințat(ă) ce pași trebuie să urmați pentru a parcurge întreg procesul asociat contractului respectiv [ facilitate asigurată de către Q'Assist Contracte Premium];

 

În funcție de nevoile companiei dvs., vă punem la dispoziție două versiuni de produs, perfect customizabile, și anume:

 

Q’Assist Contracte Basic 

  • incorporează un Registru de Contracte Clienți și/sau Furnizori în care se stochează, într-o structură de foldere departamentale, toate documentele contractuale și informațiile asociate acestora.

Documentele pot fi vizualizate, filtrate și sortate după diferite criterii. Vizualizările pot fi create sau modificate în mod autonom de către beneficiarul aplicației.

 

 

Q’Assist Contracte Premium 

  • este soluția potrivită pentru companiile care au un proces complex de semnare al contractelor (documentație stufoasă, metode diverse de finanțare, furnizori multipli, echipă de lucru mare etc.)

Fluxurile și condițiile logice definite 100% de către beneficiarul aplicației asigură 100% acuratețe a datelor prin verificarea multiplă a documentelor încărcate.

 

 

Detalii implementare Q’Assist Contracte

Aplicația se poate implementa fie on-premises, fie utilizând cloud Office 365. Rezultă două platforme.

În situația în care compania dvs. are deja una dintre aceste platforme, veți avea costuri doar cu aplicația.

Contactați-ne pentru a afla ce componente implică infrastructura hardware și software. 

 

În situația în care compania dvs. nu deține niciuna dintre aceste 2 pltforme, este necesar să optați pentru achiziția uneia dintre ele, iar costul final va fi suma dintre costul aplicației și costul cu infrastructura.

Implementarea on cloud Office 365 are costuri mult mai mici, deci investiție inițială minimă.

În cazul on-premises, investiția inițială este mare și se justifică dacă: (1) compania dvs. nu dorește să-și păstreze datele în cloud Microsoft, (2) compania dvs. dorește să folosească infrastructura hardware și software pentru alte aplicații/proiecte.

Q'NET vă poate oferi prețuri pentru infrastructura hardware și software. Contactați-ne

 

 

Ușurință în utilizare

Timpul  mediu alocat pentru arhivarea unui contract  prin intermediul softului este de 3 minute.  Timpul mediu pentru căutarea lui: 1 minut

Arhivarea contractelor nu necesită competențe deosebite de lucru din partea operatorilor. Primul pas constă în scanarea documentului. Apoi urmează adaugarea furnizorului sau clientului, alegerea departamentului beneficiar din companie, atașarea documentului scanat și completarea datelor din document: data încheiere, data început, data expirare, persoana responsabilă de contract, valoare contract cu setare valută. În funcție de tipul de activitate, pot fi adăugate câmpuri noi.

 

Beneficii asigurate

  • Ai acces rapid în timp real, de oriunde, oricând la toate contractele semnate cu clienții și furnizorii.
  • Poți genera ușor și repede rapoarte în Excel pe baza cărora poți face analize la nivelul întregii companii.
  • Primești, în mod automat, notificări la adăugarea și la expirarea contractului.
  • Administrarea facilă a softului imediat după implementare.

 

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.