Soluția software ce face posibilă comunicarea și colaborarea între membrii unei comunități

Oferă facilități de găzduire, comunicare și publicare a informațiilor de uz comunitar.

 

Ce este Q’Assist Teams?

Q’Assist Teams este o soluție dedicată comunităților care interacționează în mod constant și care doresc să o facă în mod rapid, sigur și organizat.

Construită pe tehnologia Microsoft Teams, soluția Q’Assist Teams include un site web al comunității cu facilități de găzduire și publicare a informațiilor de uz comunitar.

           

Vă stăm la dispoziție pentru DEMO LIVE.     

Contactați-ne

 

Cui se adresează această soluție?

Soluția Q’Assist Teams se adresează comunităților (“grupuri de oameni cu interese, credințe, obiceiuri, norme de viață comune; colectivitate, societate”), din mediul public sau privat.

 

Cum funcționează Q’Assist Teams?

Soluția este orientată 100% spre a face posibilă comunicarea și colaborarea pe multiple planuri între membrii unei comunități. Pentru a înțelege mai bine funcționalitățile soluției Q’Assist Teams, accesați materialul de prezentare având ca studiu de caz o Parohie (Biserică).

 

Top 5 beneficii Q’Assist Teams:

 


Membrii unei comunități sunt uniți în proporție de 50% de interese sau credințe comune și 50% de comunicare.


 

Vă stăm la dispoziție pentru DEMO LIVE.     

Contactați-ne

 

 

Aflați rapid noutățile

Calendarul de evenimente și secțiunile de știri, imagini și video informează rapid toți membrii despre noutățile comunității, astfel încât beneficiul major este acela de a implica activ cât mai mulți membri, pe termen lung.

 

Colaborați virtual sigur și organizat

Orice interacțiune între membrii comunității se face în timp real, în mod privat și organizat prin mesaje tip chat, videoconferință, email.

Serviciile oferite în cadrul comunității pot fi gestionate cu acuratețe maximă datorită unui flux predefinit.

Soluția Q’Assist Teams facilitează comunicarea și colaborarea și are la bază facilitățile platformei Microsoft.

 

“Acum, mai mult ca oricând, oamenii trebuie să știe că discuțiile lor virtuale sunt private și sigure. La Microsoft, confidențialitatea și securitatea nu sunt niciodată pe locul doi.

Aflați mai multe despre Microsoft Teams

 

Stocare și acces permanent la arhivă

De-a lungul timpului comunitatea are necesități de stocare pentru documente, fotografii, materiale audio și video, iar soluția Q’Assist Teams permite cu ușurință stocarea și accesul permanent la arhiva comunității.

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.