Comandați acum și primiți 10% discount la cursul Acrobat XI !*

 
 
Aflați cum vă poate simplifica noul Adobe Acrobat XI modul de lucru de zi cu zi.
 
Acrobat XI Pro
 
Editați text și imagini   |  Realizați schimbări minore în PDF-uri, la fel de ușor ca și în alte aplicații, utilizând noua interfață point-and-click.
 
 
Acrobat XI Standard
 
Convertiți fișierele Word, Excel, PowerPoint în fișiere PDF  |  Folosind aplicația Office din Windows puteți să creați PDF-uri, să creați un comentariu comun, să restrictionați modificări în PDF și multe altele.
 
Accesați PDF-uri din Share Point    Cu Acrobat, e simplu și la îndemană să preluați, să deschideți și să salvați PDF-uri stocate pe serverul SharePoint al companiei dumneavoastră.
 
Obtineți aprobările necesare   |   Obtineți undă verde mai repede! Trimiteți PDF-uri la persoanele de decizie pentru semnatură și urmăriți-le online, folosind Adobe EchoSign.**
 
 
 
 
Oferta este valabilă până la 28.02.2013 și este supusă unor termeni și condiții;
* Beneficiați de 10% discount, dacă la achiziția produselor Acrobat XI optați și pentru un curs autorizat Acrobat XI, în cadrul Adobe.
** Este necesar să aveți un cont activ pe serviciul online Adobe EchoSign. Sunt disponibile abonamente gratuite și cu plată.
 
Copyright ©2021 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.