Primiţi 6 licenţe la preţul a 5 licenţe!
Economisiţi când achiziţionaţi 6 licenţe de Acrobat XI Pro sau Acrobat XI Standard.

 

Aveţi nevoie de o soluţie PDF ce oferă securitate avansată, costuri reduse şi administrare uşoară. Utilizatorii au nevoie de o modalitate de a realiza mai mult într-un timp mai scurt, cu ajutorul documentelor PDF. Familia Adobe Acrobat XI şi oferta "Cumpăraţi 6 licenţe la preţul a 5 licenţe" fac toate aceste lucruri posibile.

 

Achiziționaţi 6 licenţe şi economisiţi cu ajutorul programului care vă oferă:

Integrare optimizată cu Microsoft Office și SharePoint

Suport complet pentru Microsoft Windows 7 si 8, integrare completă cu Office şi Office 365 şi interoperabilitate cu SharePoint pentru a economisi timpul utilizatorilor şi a reduce încărcarea departamentului IT.

Securitate îmbunătăţită a aplicaţiilor

Protejaţi sistemele şi datele cu ajutorul securităţii de tip sandbox integrată, ce reduce numărul de actualizări necesare şi costurile de suport.

Configurare şi administrare îmbunătăţită

Administraţi actualizările ulterioare prin intermediul Microsoft SCCM/SCUP, Apple Remote şi Citrix XenApp, pentru o eficienţă mai mare.           

                                                 

Contactați-ne pentru detalii sau pentru a solicita o ofertă.

 

Promoţie specială pe o perioadă limitată. Economisiţi astăzi! Achiziţionaţi şase licenţe TLP de Acrobat XI Pro sau Standard la preţul a cinci licenţe!
Grăbiţi-vă - oferta expiră pe 27 decembrie 2013.
O singură achiziţie de şase licenţe este posibilă per companie.
Copyright ©2021 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.