Symantec Backup Exec 2012 V-Ray – Soluţie completă de backup și recuperare

 

Conceput pentru a satisface nevoile de astăzi ale organizaţiilor cu medii complet virtuale sau hibride, Backup Exec 2012 V-Ray Edition oferă protecție datelor pe disc și bandă pentru mediile virtuale VMware și Hyper-V.

Soluţia include, de asemenea, protecţia complexă a aplicaţiilor cu suport pentru Exchange, SharePoint, SQL Server, Active Directory, Oracle și altele.

Backup Exec 2012 V-Ray Edition oferă deduplicare integrală- ceea ce reduce costurile legate de stocare, facilitează protecţia de la distanță a sediului central şi al filialelor organizațiilor și permite replicarea DataCenter-ului  înspre site-uri de recuperarea datelor în caz de dezastru.

Criptarea puternică, cu Advanced Encryption Standard (AES) de 128-bit sau 256-bit criptare pe dispozitive de stocare pe disc sau bandă bazate, asigură securitatea datelor critice în tranzit sau în repaus.

 

Beneficii principale:

  • Reduceți perioada de inactivitate a business-ului cu recuperare de neegalat, prin tehnologia Symantec V-Ray, care reface întreg mediul virtual al oaspeților și aplicațiile critice virtualizate Microsoft, în medii VMware și Hyper-V.

  • Reduceți costurile de stocare cu până la 90% prin deduplicare.

  • Măriți viteza de backup prin deduplicarea la nivel de environment.

  • Protejați-vă aplicațiile virtualizate și faceți backup și le recuperați granular: Microsoft Exchange, SharePoint, Active Directory și SQL Server. Aplicațiile virtualizate Oracle pot fi, de asemenea, protejate.

  • Faceţi economii prin reducea numărul echipamentelor de stocare.

  • Simplu de achiziţionat și instalat graţie formei simple de licenţiere -  per socket.

 

Clienții țintă:

Symantec Backup Exec 2012 V-Ray Edition se adresează clienţilor care sunt integral sau înainte de toate, virtualizaţi, aceasta însemnând că au toate serverele de fișiere, serverele de imprimare, serverele de aplicaţii, etc. mutate în mediile virtuale VMware sau Microsoft Hyper-V.

O mare parte a clienților au medii hibride – o combinaţie de mediu fizic şi virtual. Pentru aceştia, soluţia de backup şi recuperare este de tipul: Backup Exec 2012 V-Ray Edition plus backup şi recovery pentru medii fizice, oferindu-vă recuperare la nivelul întregii infrastructuri din organizaţie.

 

Pentru mai multe informaţii accesaţiSymantec Backup Exec 2012 V-Ray Edition

 

* Oferta este valabilă până la 31.12.2012.


 

Vă ajutăm sa fiţi la zi cu tehnologiile Symantec!

In cazul în care deţineţi licenţe de Symantec Backup Exec, Symantec Endpoint Protection sau Symantec Protection Suite şi doriţi să faceţi upgrade la ultimele versiuni, beneficiaţi de un discount de 40% faţă de costul unei licenţe noi, indiferent de versiunea pe care o deţineţi.*

 

*Oferta este valabilă până la 31.12.2012. Pentru a beneficia de discount, trebuie să faceţi dovada deţinerii legale a unor versiuni anterioare ale soluţiilor mai sus menţionate. Nu sunt incluse în promoţie produsele aflate în mentenanţă.

 

Copyright ©2021 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.