Incepând cu  8 aprilie 2014, asistența și actualizările pentru Windows XP nu vor mai fi disponibile. Protejați-vă PC-ul.

 

După 8 aprilie 2014, asistența tehnică pentru Windows XP nu va mai fi disponibilă, inclusiv actualizările automate care ajută la protejarea PC-ului. 

Dacă veți continua să utilizați Windows XP după încheierea perioadei de asistență, computerul dumneavoastră va funcționa în continuare, dar poate deveni mai vulnerabil la riscurile de securitate și la viruși. 

Rețineți că după 8 aprilie 2014 se va încheia și suportul pentru Office 2003. Accesați: Microsoft Support Lifecycle

 

Pentru a rămâne protejat după încheierea perioadei de asistență, puteți să:

  • Faceți upgrade PC-ului dumneavoastră curent;
  • Achiziționați un PC nou.

Dacă PC-ul dumneavoastră nu poate rula Windows 8.1, poate că este momentul să cumpărați unul nou. PC-urile de ultimă generație sunt mai puternice, mai ușoare și la un preț mediu considerabil mai redus decât prețul mediu al unui PC de acum 10 ani. 

Pentru echipamente IT noi, accesați Catalogul Produselor IT .

 

Doriți să aflați mai multe despre Windows 8.1?

Windows 8.1 vă ajută să faceți toate lucrurile cu care v-ați obișnuit în Windows XP și vă deschide o lume complet nouă de posibilități de explorat și valorificat.

Contactați-ne la: ro.microsoft@qnet.ro

 
Sursa: www.microsoft.com

 

Copyright ©2021 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.