Bramerton Investments SRL achiziţionează 70% din acţiunile

Q'NET INTERNATIONAL SA

 

București, 11 August 2011 - Compania Bramerton Investments SRL, deţinută de Bramerton Investments Limited, o companie de tip holding care îşi propune investiţii în domeniul IT&C a încheiat un acord pentru achiziţionarea a 70% din capitalul social al Q'NET INTERNATIONAL SA, un important jucător din piaţa de IT din România.

Cu o prezenţă pe piaţa românească de IT de peste 17 ani, Q'NET INTERNATIONAL SA este un furnizor de soluţii şi servicii IT integrate atât pentru segmentul privat, cât şi pentru cel public.

Partener  direct cu unele din cele mai puternice companii de IT din lume, HP şi Microsoft, Q'NET INTERNATIONAL SA este recunoscut pentru managementul şi implementarea unor soluţii complexe de infrastructură hardware la nivel naţional, fiind  un jucător robust şi respectat pe piaţa de corporate business.

In urma acestei achiziţii, Bramerton Investments intenţionează să continue dezvoltarea companiei atât prin intensificarea eforturilor de creştere organică, cât şi prin eventuale achiziţii ce ar putea viza consolidarea pieţei de IT din regiune.

Planurile de dezvoltare ale companiei vor fi implementate sub coordonarea lui Marius Vladu, cel care a condus cu succes până în prezent operaţiunile Q'NET INTERNATIONAL SA şi care îşi va menţine pozitia executivă şi după schimbarea acţionariatului firmei.

Pentru finalizarea acestei tranzacţii cumpărătorul a fost asistat de către firmele  Ernst & Young (consultanţă financiară) şi Popovici, Niţu şi Asociaţii (consultanţă juridică), iar vânzătorii au fost asistaţi de către Genesis Capital, Osprey Partners (consultanţi financiari) şi Borza şi Asociaţii (consultant juridic).

 

 
Copyright ©2022 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.