COMUNICAT DE PRESĂ:

Q’NET INTERNATIONAL vizează proiecte cu valoare adăugată, prin noul statut ServiceONE Expert acordat de compania HP

Prin obţinerea statutului de partener HP ServiceONE Expert, Q’NET INTERNATIONAL îşi consolidează statutul de furnizor complet de servicii IT pentru produsele HP şi îşi propune ca obiectiv proiecte complexe de infrastructură, inclusiv cloud computing.

Bucureşti, 09 August 2012 - Q’NET INTERNATIONAL, unul dintre principalii furnizori de soluţii şi servicii IT de pe piaţa românească, anunţă obţinerea statutului de partener HP ServiceONE Expertca urmare a expertizei dovedite de companie în planificarea şi livrarea de servicii specializate pentru o gamă largă de soluţii HP, de la servicii elementare de remediere a avariilor, până la servicii mai extinse pentru proiecte de cloud şi virtualizare.

Noua specializare întăreşte capacitatea Q’NET INTERNATIONAL de a livra toate cele trei niveluri de servicii HP: HP Contractual Services, HP Professional Services şi HP Care Packs, în vederea optimizării gradului de performanţă la nivelul întregului sistem IT şi îmbunătăţirii rezultatelor de afaceri ale companiilor.

Totodată, statutul  HP ServiceONE Expert certifică expertiza inginerilor Q’NET care au participat la programul riguros de instruire tehnică al HP şi care deţin o profundă înţelegere a portofoliului de produse HP şi pot evalua şi implementa rapid noi tehnologii precum cloud şi virtualizare.

“Ca urmare a eforturilor depuse de întreaga echipă, Q’NET INTERNATIONAL obţine statutul de HP ServiceONE Expert, calificare ce confirmă, fără echivoc, competenţele inginerilor noştri în a oferi asistenţă proactivă clienţilor noştri. Mai mult decât atât, acest titlu întăreşte importanţa pe care Q’NET, furnizor de soluţii şi servicii IT, o atribuie satisfacţiei clienţilor săi, dar şi parteneriatului cu HP, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.”, afirmă Marius Vladu, Director General în Q’NET INTERNATIONAL.

“Partenerii noștri de la QNET INTERNATIONAL oferă acum servicii IT specializate complete pentru soluțiile HP livrate clienților companiei, afirmă Daniel Necula, Technology Support Manager, HP România. Ne bucurăm să ne creștem echipa de parteneri certificați ServiceONE Expert în România și să extindem astfel expertiza locală în domeniul serviciilor tehnologice la standarde avansate de calitate”, adaugă acesta.

In prezent, Q’NET INTERNATIONAL asigură o gamă extinsă de servicii pentru produsele HP, prin intermediul inginerilor şi profesioniştilor săi, certificaţi HP, şi susţine companiile româneşti în obţinerea unor rezultate profitabile, indiferent de domeniul lor de activitate.

Cu o experienţă de două decenii în furnizarea de soluţii şi servicii IT, Q’NET INTERNATIONAL obţine acest statut din dorinţa de a răspunde provocărilor tehnologice actuale, urcând astfel încă o treaptă pe scara performanţei tehnologice industriale de vârf din România.

Despre HP

HP creează tehnologie cu impact relevant asupra oamenilor, companiilor, guvernelor şi societăţii în ansamblu. HP, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, oferă clienţilor săi un portofoliu extins de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii şi infrastructură IT aflate la convergenţa dintre cloud şi conectivitate, generând experienţe fluide şi sigure pentru o lume conectată. Mai multe informaţii despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile pe www.hp.com.

Despre Q'NET

Cu o experienţă de două decenii în furnizarea de Soluţii & Servicii IT de vârf, Q’NET INTERNAŢIONAL creează valoare adăugată afacerilor, indiferent de domeniul de activitate.

Experienţa şi angajamentul pentru satisfacţia clientului ne recomandă în dezvoltarea, implementarea şi mentenanţa pentru soluţii software integrate de management organizaţional,software la cerere, soluţii ERP ( Microsoft Dynamics NAV şi Dynamics AX ), dar şi pentru servicii hardware de comunicaţii şi de securitatea reţelelor.

În ceea ce priveşte acoperirea teritorială, Q’NET INTERNATIONAL a dezvoltat o reţea de Centre de Service, având 6 filialele locale în principalele oraşe ale ţării: Timişoara, Cluj, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi.

Interesul pentru tehnologia de vârf face din Q’NET INTERNATIONAL unul dintre cei mai recomandaţi  furnizori de soluţii şi servicii IT  din România.