COMUNICAT DE PRESĂ:

Q'NET INTERNATIONAL, prima companie din România care obţine specializarea Symantec Enterprise Security

Odată cu obţinerea specializării Symantec Enterprise Security, Q’NET INTERNATIONAL îşi completează competenţele în  zona enterprise, oferind soluţii de securitate complexe Symantec.

Bucureşti, 05 Septembrie 2012 – Q’NET INTERNATIONAL, cu o experienţă de două decenii în furnizarea de soluţii şi servicii IT de vârf, anunţă obţinerea specializării Symantec Enterprise Security, ceea ce confirmă expertiza dovedită în livrarea şi suportul pentru soluţiile de securitate, pentru segmentul enterprise.

Recenta specializare confirmă, pe deplin, importanţa pe care Q’NET INTERNATIONAL o acordă satisfacţiei clienţilor săi, oferind soluţii şi servicii IT integrate, de la infrastructură hardware şi software, la soluţiile de securitate complexe, bazate pe tehnologiile Symantec.

Obţinerea specializării Symantec Enterprise Security este rezultatul unui efort de echipă. Ne-am dorit în mod expres această specializare pentru a putea oferi clienţilor noştri din segmentul enterprise, alături de infrastructura hardware şi software, soluţii de securitate complexe, bazate pe tehnologiile şi serviciile Symantec, liderul mondial în soluţii de securitate, specifice nevoilor organizaţiilor de mari dimensiuni. Aşa cum se cunoaşte, firma noastră, ca şi integrator, are un focus special şi expertiză în proiectarea şi implementarea de soluţii IT pentru firme cu reţele informatice mari şi foarte mari, alături de soluţiile destinate firmelor de dimensiuni mici şi medii.”– afirmă Mihaela Radu, Software Product Manager, Q’NET INTERNATIONAL.

Prin dobândirea specializării Symantec Enterprise Security, partenerul Q’NET INTERNATIONAL intră în clubul select al partenerilor certificaţi în zona serviciilor de securitate enterprise. Acest statut de partener specializat se cuantifică prin participarea la diferite proiecte majore de securitate Symantec, începând cu stadiul de design al soluţiei, până la cel de implementare şi mentenanţă. Prezenţa specialiştilor certificaţi, din cadrul echipei Q’NET INTERNATIONAL, reprezintă o dovadă a experienţei în proiectarea şi implementarea soluţiilor de securitate integrate de la Symantec, şi totodată, o garanţie pentru calitatea soluţiilor oferite beneficiarilor”.  – afirmă Dorin Dumitru, Partner Manager, Symantec România.

Beneficiul major pentru clienţi, fie ei instituţii guvernamentale sau companii multinaţionale, este dat în primul rând de siguranţa informaţiei- atât la accesare, cât şi la depozitare- fiind urmată de primirea unor soluţii şi servicii IT integrate-infrastructura hardware şi software, soluţii de securitate complexe-ceea ce asigură flexibilitate, protecţie şi certitudine afacerilor, indiferent de domeniul de activitate.

Parteneriatul cu Symantec a început în anul 1999, iar în prezent, Q’NET INTERNATIONAL este unic deţinător al specializării Symantec Enterprise Security, ceea ce confirmă din nou interesul pentru tehnologia de vârf şi dorinţa de a oferi segmentului enterprise, soluţii şi servicii IT  integrate, alături de soluţii superioare de securitate.

Despre Symantec
Symantec este lider global în soluţii de securitate, depozitare şi management de sistem prin care protejează circuitul informaţiei în lume, în rândul consumatorilor şi organizaţiilor.
Având la bază cea mai complexă tehnologie de securitate, concentrată în Symantec Global Intelligence Network (mai mult de 240000 senzori dispuşi în peste 200 ţări), produsele şi serviciile de securitate integrate Symantec stabilesc standardele în industria de profil, protejând împotriva riscurilor multiple, provenite din surse diferite, mai complet şi mai eficient, oferindîncredereori de câte ori informațiile sunt utilizate sau depozitate.
Mai multe informaţii sunt disponibile la adresa www.symantec.com.

Despre Q’NET
Cu o experienţă de două decenii în furnizarea de Soluţii & Servicii IT de vârf, Q’NET INTERNATIONAL creează valoare adăugată afacerilor, indiferent de domeniul de activitate.
Experienţa şi angajamentul pentru satisfacţia clientului ne recomandă în dezvoltarea, implementarea şi mentenanţa pentru soluţii de infrastructură hardware şi software, bazate pe tehnologia liderilor mondiali din industrie, servicii aferente, soluţii software integrate de management organizaţional, software la cerere și soluţii ERP (Microsoft Dynamics NAV şi Dynamics AX).

În ceea ce priveşte acoperirea teritorială, Q’NET INTERNATIONAL a dezvoltat o reţea de Centre de Service, având 6 filiale locale în principalele oraşe ale ţării: Timişoara, Cluj, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi.
Interesul pentru tehnologia de vârf face din Q’NET INTERNATIONAL unul dintre cei mai recomandaţi  furnizori de soluţii şi servicii IT din România.