In mai puțin de un an, Microsoft nu va mai oferi suport pentru Windows Server 2003/R2. De ce să începeți migrarea acum?

 

Incepând cu 15 Iulie 2015, nu se va mai acorda suport pentru Windows Server 2003/R2, produsul depășind perioada de Extended Support, cu durată de 5 ani, acordată de Microsoft.

 

Acest lucru înseamnă că după 15 Iulie 2015, Microsoft nu va mai dezvolta sau lansa actualizări. Pentru a ține sub control posibilele riscuri, în 2013, Microsoft a lansat nu mai puțin de 37 de actualizări pentru Windows Server 2003/R2. Imaginați-vă ce impact ar avea asupra infrastructurii zero actualizări. In plus, costurile de întreținere a serverelor vechi vor crește și vor apărea costuri suplimentare pentru sistemele de detectare a intruziunilor, firewall-uri mai avansate, și segmentarea rețelei, toate acestea pentru a izola serverele 2003.

 

In aceste condiții, migrarea către o tehnologie mai avansată este o necesitate deoarece:

  • Aveți tipul potrivit de infrastructură pentru sistemul de operare potrivit

Noile capabilități ale infrastructurii vă vor permite să inovați, să adaptați și să descoperiți noile valori ale afacerii dumneavoastră.

  • Diminuați riscul printr-o infrastructură modernă

Riscul ce poate apărea ca urmare a unei infrastructuri moștenite combinat cu utilizarea unui sofware fără securitate și fără suport, nu este de neglijat.

  • Beneficiați de experiență și expertiză pe care puteți conta

Succesul migrării de la Windows Server 2003 la Windows Server 2012 depinde în mare măsură de rigurozitatea cu care planificați migrarea și asigurați suportul post-migrare.

 

Doriți produse și servicii care vor oferi rezultate tangibile afacerii dumneavoastră?

Cu suportul partenerilor săi, Microsoft și HP, Q’NET INTERNATIONAL asigură, evaluează, planifică și implementează acțiunea de migrare pentru compania dumneavoastră. 

 

Informații utile:

     
 
Surse: https://support.microsoft.com , https://www8.hp.com - HP Discover 2014 
 
Copyright ©2021 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.