Q’NET INTERNATIONAL anunță organizarea evenimentului:

“Soluții e-learning integrate în mediu colaborativ”

 

INVITAȚIA OFICIALĂ:                                   

 
Q’NET INTERNATIONAL are plăcerea să vă invite în data de 07.03.2013, începând cu ora 09:30, la Evenimentul Soluții E-learning integrate în mediul colaborativ dedicat soluțiilor software e-learning recent introduse în portofoliul companiei noastre. Evenimentul se va desfașura în București, la Hotel Caro, Sala Eminescu.
 
Evenimentul se dorește a fi unul interactiv și util pentru business-ul dumneavoastră și, de aceea, ne propunem să  evaluăm  împreună măsura în care soluțiile e-learning pot spori eficiența activităților în cadrul companiei dumneavoastră.
Totodată, evenimentul se va bucura de prezența invitatului special, Brian Skovgaard- Business Manager al ELEARNINGFORCE International.
 
In speranța că veți raspunde afirmativ invitației noastre, vă rugăm să ne transmiteți datele dvs. de contact până în data de 27 Februarie pe email, la adresa marketing@qnet.ro pentru a vă include pe lista de invitați.  
 
Nu se percepe taxă de participare.
 
 
Copyright ©2022 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.