Q'NET INTERNATIONAL obţine statutul de HP- Microsoft Frontline

Partner

 

Compania Q’NET INTERNATIONAL, furnizor de servicii şi soluţii IT&C, anunţă obţinerea statutului de HP – Microsoft Frontline Partner. Noul statut a fost dobândit ca urmare a rezultatelor obţinute de către Q’NET INTERNATIONAL, în ceea ce priveşte parteneriatele cu Hewlett-Packard şi cu Microsoft.

 

HP-Microsoft Frontline Partnership reprezintă o alianță consolidată de-a lungul a 20 de ani, unică în industria IT&C. Acesta atestă faptul că cei doi mari producători au ales o strategie comună de dezvoltare pe termen lung, prin faptul că tehnologiile celor două companii au fost create pentru a funcționa împreună.

 

Q’NET INTERNATIONAL dispune de toate resursele necesare pentru a oferi clienţilor o soluţie integrată (hardware, software şi servicii), acest lucru fiind sustinut şi de statutul obţinut” , subliniază Marius Vladu, Directorul General al companiei Q’NET INTERNATIONAL.

 
Copyright ©2022 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.