Securitatea este esențială pentru companiile de toate dimensiunile. Menținerea angajaților remote conectați și colaborarea în lumea muncii hibride, protejând în același timp împotriva amenințărilor cibernetice, precum ransomware-ul, poate fi o adevărată provocare pentru întreprinderile mici și mijlocii. 

 

      Acesta este motivul pentru care Microsoft aduce nivelul de securitate Enterprise, prin Microsoft Defender for Business, către întreprinderile mici și mijlocii, într-un pachet rentabil și ușor de utilizat: Microsoft 365 Business Premium. 

       Microsoft 365 Business Premium este o soluție cuprinzătoare, concepută pentru companiile cu până la 300 de angajați, și reunește puterea Office 365 și Microsoft Teams cu capacități avansate de securitate, gestionare a dispozitivelor și capabilități de acces remote. 

      Microsoft Defender for Business va adăuga protecție multi-platformă a Endpoint-urilor și protecție complexă împotriva ransomware cu tehnologii precum Endpoint Detection and Response la stack-ul complet de securitate și productivitate deja existent în Microsoft 365 Business Premium, transformându-l într-un pachet și mai complet pentru companiile mici si mijlocii. 

     5 motive pentru a alege Microsoft 365 Business Premium(video): 5 benefits of Microsoft 365 Business Premium 

 

     Vă doriți ca munca la distanță să fie mai ușoară și mai sigură pentru compania dumneavoastră? 

     Consultanții Q'NET vă pot ajuta să găsiți cea mai bună soluție de productivitate de tip Microsoft 365 for Business.   

    Contactați-ne și revenim cu detalii în cel mai scurt timp. 

 

Nota: 

Începand cu 1 aprilie 2023 Microsoft a anuntat creșteri de preț de aprox. 11% la subscripțiile cloud. 

Profitați acum de prețurile Microsoft 365 for Business (toate planurile) nemajorate. 

Copyright ©2023 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.