Patria Credit externalizează serviciile de imprimare către Q'NET

 

Bucureşti, 2 Noiembrie 2010– Q’NET INTERNATIONAL, integrator de soluţii şi servicii IT&C, a asistat Patria Credit, cea mai mare instituţie financiară nonbancară specializată pe microfinanţare din Romania, la externalizarea serviciilor de imprimare şi copiere.

 
Astfel, Patria Credit şi-a atins obiectivele privind scăderea costului pe pagină, omogenizarea parcului de imprimante şi externalizarea tuturor serviciilor de mentenanţă şi a obţinut o serie de beneficii relevante, cum ar fi creşterea eficienţei utilizatorilor, reducerea costurilor şi eliminarea timpilor morţi.

Patria Credit este o companie dinamică, numărul filialelor fiind în continuă creştere. A apărut astfel necesitatea instalării şi configurării rapide a echipamentelor şi a flexibilităţii în dotarea corespunzătoare a noilor filiale.

 

"Soluţia propusă de Q’NET INTERNATIONAL are un grad ridicat de omogenitate, am definit câteva categorii de locaţii pentru care am stabilit combinaţia potrivită între un anumit tip de echipament,  aplicaţiile şi serviciile necesare. Astfel, prin caracterul repetitiv, instalarea şi configurarea devin mult mai facile" consideră Şerban Popa, Chief Information Officer, Patria Credit.

 

In ceea ce priveşte costurile, utilizarea unor echipamente profesionale cu un cost pe pagină mai avantajos, achiziţia centralizată a consumabilelor şi obţinerea unor discounturi de volum au determinat o reducere de 30%. Cel mai important beneficiu, obţinut prin utilizarea unor functionalităţi noi cum ar fi scan-to-email, scan-to-folder şi reducerea timpului alocat operaţiunilor de scanare, copiere şi printare, reprezintă creşterea eficienţei utilizatorilor: timpul de procesare a unui dosar s-a redus cu cel puţin 50%.

 

"In urma proiectului derulat de Q’NET INTERNATIONAL am obţinut o creştere considerabilă de productivitate în filiale, precum şi o reducere a costurilor operaţiunilor de printare şi copiere. Mai mult, aceste costuri sunt uşor de monitorizat la nivelul Departamentului Financiar deoarece lucrăm cu un singur furnizor." Şerban Popa, Chief Information Officer, Patria Credit.

 

Despre Patria Credit

Patria Credit, denumită iniţial Capa Finance, este cea mai mare instituţie financiară nonbancară, specializată pe microfinanţare, din România. Serviciile de microfinanţare se adresează companiilor mici care nu depăşesc o cifră de afaceri de 500.000 EUR.  Aceste finanţări permit intreprinzătorilor să-şi extindă afacerile, să adopte noi tehnologii sau să aibă capitalul de lucru necesar.

Compania oferă servicii în locaţii unde penetrarea sistemului financiar-bancar este aproape inexistentă. In mod curent, Patria Credit gestionează peste 39 de locaţii şi cca 8600 de clienţi activi.

 

Pentru informaţii suplimentare privind soluţia implementată, vă rugăm accesaţi Studiul de caz Patria Credit.

 

Copyright ©2022 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.