Partner-Logo

 

Dropsuite

Skyscrapers under a partially clouded blue sky

Q’NET INTERNATIONAL își extinde oferta soluțiilor de backup cu produse Dropsuite

 

 

Dropsuite este o platformă de software cloud care permite organizațiilor din întreaga lume să creeze cu ușurință copii de rezervă, să recupereze și să protejeze informațiile vitale pentru desfășurarea activităților de business.

Dropsuite oferă servicii de backup pentru Microsoft 365, arhivare e-mail Google Workspace Backup.

A person and person looking at a computer screenDescription automatically generated

 

De ce să faci backup la planurile de M365 sau Google Suite

 

Pentru că furnizorii de servicii de cloud Microsoft și Google nu sunt responsabili pentru datele beneficiarilor, ci doar pentru disponibilitatea serviciilor online contractate.

Ø  Microsoft își informeaza explicit clienții - în cadrul Acordului de servicii Microsoft - că în cazul unei indisponibilități a serviciilor contractatate (în cazul de față Microsoft 365), este posibil ca beneficiarii să nu poată recupera datele și recomandă explicit acestoră să efectueze regulat o copie de rezervă a conținutului și a datelor pe care aceștia le stochează în cadrul serviciilor și aplicațiilor cloud, recomandând acestora să apeleze pentru realizarea backupului  la aplicațiile și serviciile unor terți.

Ø  Google Workspace își informează explicit clienții că nu face copii de rezervă pentru datele clienților săi, deoarece acestea sunt găzduite și alternate pe servere multiple. În schimb, oferă export de date prin solicitarea manuală a unei descărcări .ZIP a datelor, livrată în 48 de ore și nu include elemente suspendate, arhivate sau șterse (cu excepția cazului în care se utilizează Google Vault)."

De ce Dropsuite?

 

A group of people in a groupDescription automatically generated
~ 1 milion de utilizatori

A blue pin with a circle in the middleDescription automatically generated
139 țări

 

   

A blue star and ribbonDescription automatically generated
Dropsuite Email Backup, lider de top în cadrul premiilor Software Reviews' Email Backup Solutions Data Quadrant și Emotional Footprint Awards pentru 2022, 2021 și 2020.


Dropsuite oferă experiențe de utilizare simple și elegante, pentru care nu este necesară parcurgerea unui manual de utilizare sau descărcarea și instalarea unui agent. Utilizarea facilă este unul din principiile fundamentale Dropsuite, compania creând astfel produse și soluții SaaS intuitive.  

 

Descoperă produsele Dropsuite:

 

 A screenshot of a computerDescription automatically generated

Contactează-ne acum pentru detalii și ofertă

 


Dropsuite


Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE". Q'NET respectă politica GDPR.

Q’NET INTERNATIONAL SRL, Str. Fecioarei, Nr. 13, Sector 2, Bucureşti www.qnet.ro

© Copyright 2023 Q'NET INTERNATIONAL 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.