Q’NET INTERNATIONAL a fost premiat de Microsoft pentru cea mai mare creştere a vânzărilor în anul fiscal 2010

 

Q'NET INTERNATIONAL în calitate de partener Microsoft este premiat pentru cea mai mare creştere a vânzărilor în anul fiscal 2010, în cadrul evenimentului Microsoft Club organizat sâmbătă, 2 octombrie 2010.

 

Despre Microsoft

Fondat în 1975, Microsoft este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

 

Despre Q'NET

Cu o experienţă de aproape două decenii în furnizarea de Soluţii și Servicii IT de vârf, Q’NET INTERNAŢIONAL creează valoare adăugată afacerilor, indiferent de domeniul de activitate.

Experienţa şi angajamentul pentru satisfacţia clientului ne recomandă în dezvoltarea, implementarea şi mentenanţa pentru soluţii de infrastructură hardware și software, bazate pe tehnologia liderilor mondiali din industrie, servicii aferente, soluţii software integrate de management organizaţional, software la cerere și soluţii ERP (Microsoft Dynamics NAV şi Dynamics AX).

În ceea ce priveşte acoperirea teritorială, Q’NET INTERNATIONAL a dezvoltat o reţea de Centre de Service, având 6 filialele locale în principalele oraşe ale ţării: Timişoara, Cluj, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi.

Interesul pentru tehnologia de vârf face din Q’NET INTERNATIONAL unul dintre cei mai recomandaţi  furnizori de soluţii şi servicii IT  din România. 

Copyright ©2023 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.