Bucureşti, 25 Noiembrie 2016 - Q’NET INTERNATIONAL, unul dintre furnizorii importanți de soluţii şi servicii IT din piaţa românească, anunță obținerea  titlului „Best Performer in Printing Hardware and MPS Deals 2016”.

 

Titlul a fost acordat pe 23 Noiembrie, în cadrul evenimentului anual HP Inc., New Product Introduction (NPI), la care Q’NET INTERNATIONAL a participat în calitate de Partener Platinum HP.

Evenimentul NPI este dedicat parteneriatului și inovațiilor HP Inc.

Agenda evenimentului NPI 2016 organizat între 22-24 Noiembrie la Sibiu,  a facut referire la subiecte extrem de importante pentru viitorul tehnologiei HP Inc. și anume: Programe de parteneriat, Proiecte Corporate, Consumabile originale HP, Viitorul Computerului, Evoluția imprimării la birou, Servicii de imprimare contractuală, Reinventarea calculatorului de birou și Inovații HP.

 

Accesați mai multe detalii despre imprimare contractuală- HP MPS.

 

Despre HP Inc.

Misiunea HP Inc. este de a inventa tehnologii şi servicii care să aducă valoare firmelor, să creeze beneficii sociale şi să îmbunătăţească viaţa clienţilor, cu concentrare pe afectarea unui număr cât mai mare de persoane. 

 

Copyright ©2022 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.