Rezultate impresionante la imprimare. Imprimi mai mult timp şi obţii mai multe pagini cu cartuşele opţionale de capacitate extinsă.

 

  • Mai multe pagini cu opţiunile de capacitate extinsă

Ai încredere că obţii mai mult de la cartuşul tău. Cartuşele de toner HP originale HP cu JetIntelligence oferă opţiuni de capacitate extinsă, la preţuri avantajoase, şi eficienţă cu urmărirea fiabilă a nivelurilor de toner.

 

  • Imprimi la viteze ridicate – fără sacrificarea calităţii

Produci documente color de înaltă calitate, la vitezele caracteristice imprimantei. Cartuşele de toner HP originale cu JetIntelligence sunt proiectate special pentru a corespunde performanţei imprimantei, producând imprimări de calitate profesională.

 

  • Îți protejezi investiţia

Obţii materiale imprimate de înaltă calitate şi performanţă excelentă de la imprimanta ta. Cartuşele de toner HP originale cu JetIntelligence se adaptează la viteza imprimantei şi măresc eficienţa. 

 

 

1. Cartuşele de toner originale de capacitate extinsă LaserJet HP 410X comparativ cu cartuşele de toner originale LaserJet HP 410A. Cartuşele de toner LaserJet originale de capacitate extinsă nu sunt incluse la cumpărarea imprimantei; se cumpără separat. Pentru mai multe informaţii, consultă www.hp.com/go/learnaboutsupplies.


 

Cartuşele de toner HP originale HP cu JetIntelligence oferă opţiuni de capacitate extinsă, la preţuri avantajoase.

Completează formularul online pentru cea mai nouă ofertă:

VREAU OFERTĂ PENTRU TONER HP

Email 
Nume complet 
Companie 
Detalii toner XL 
Telefon 
Vă rugăm introduceți textul 
 
Trimit fiind DE ACORD cu declarația privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, prezentată AICI !
    
Copyright ©2023 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.