Politica noastră, care ne ghidează în toate activitățile

Suntem hotărâți să ne onorăm clienții și părțile interesate, acordându-le tuturor acestora atenţie şi importanță, fiind convinși de rolul lor esențial în existenţa noastră ca furnizori de soluţii şi servicii de Tehnologia Informației (IT).
De aceea, în relaţia cu dumneavoastră, vă suntem alături atât prin CE facem, cât și prin CUM facem. Ne străduim să venim în întâmpinarea nevoilor și solicitărilor dumneavoastră cu soluții și servicii pe care să le considerați valoroase, astfel încât să devenim și să rămânem prima dumneavoastră opțiune de pe  piața internă și partenerul de care aveți nevoie. 

 

Garantăm calitatea soluțiilor și serviciilor IT oferite

Ne preocupăm în mod prioritar să furnizăm clienților noștri și tuturor părților interesate, soluțiile și serviciile de care au nevoie, la un nivel al calității și al aspectelor asociate care influențează calitatea, cât mai înalt, oferind o satisfacție care să depășească, pe cât ar fi posibil, nivelul cerințelor, dorințelor și așteptărilor acestora, și demonstrăm aceasta prin sistemele noastre de management, certificate - al calităţii (ISO 9001), de mediu (ISO 14001), al sănătăţii și securităţii ocupaţionale (ISO 45001), al securităţii informaţiei (ISO 27001) și al serviciilor (ISO 20000), pe care le-am documentat și implementat, le îmbunătațim și le menținem, integrate într-un sistem unic.

 

Vizualizați certificatele noastre ISO

Certificat ISO 9001 Certificat ISO 14001 | Certificat ISO 20000 | Certificat ISO 27001 | Certificat ISO 45001

 

 

 

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.