Managementul Q'NET - Echipa Contează
 
 

Marius Vladu - Director General

"Misiunea noastră este de a crea o organizaţie care să ofere soluţii şi servicii în industria IT, puternică, dinamică, credibilă şi profitabilă, atât pentru clienţii noştri în primul rând, dar şi pentru echipa de oameni competenţi, entuziaşti şi de încredere care alcătuiesc organizaţia, fără a-i uita însă  şi pe investitori,  cei care au investit resurse concrete şi încredere şi pentru care aşteaptă rezultate.

Clienţii noştri, vechi sau noi, se vor bucura întotdeauna de atenţia, respectul şi promptitudinea, ca şi onestitatea unor răspunsuri la orice solicitare primită din partea lor, ca şi a unor preţuri corecte; membrii echipei noastre vor beneficia de ceea ce va fi necesar pentru a-şi ridica nivelul de competenţă şi performanţă, bucurându-se de un climat de lucru prietenos şi în care comunicarea şi cooperarea sunt nişte valori esenţiale, dar şi de o bază materială care să le permită să facă faţă cu succes provocărilor profesionale; cei care au investit resursele lor materiale şi de încredere în organizaţia noastră îşi vor vedea, de asemenea, rezultatele concrete în termene rezonabile. Concentrând în cateva cuvine, ne dorim creşterea continuă a gradului de satisfacţie pentru toţi cei implicaţi în relaţia cu organizaţia noastră, clienţi, membri ai echipei şi investitori."
 

Gheorghe Călin  - Director Vânzări

“Atunci când vorbim de vânzări, vorbim de competenţe. Departamentul de vânzări pune pe primul loc calitatea serviciilor oferite, alături de satisfacţia  deplină a clienţilor,  având la bază vânzători certificaţi de către cei mai importanţi furnizori de tehnologie din lume. Mai mult, flexibilitatea şi promptitudinea conturează profilul  fiecărui vânzător  Q’NET.” 

 

Daniel Anghel - Director Tehnic

"Ţelul Departamentului Tehnic este satisfacţia clienților noştri la cel mai înalt nivel. Atingem acest obiectiv prin insumarea competenţelor si seriozitatea inginerilor noştri, alături de promptitudine  şi calitatea serviciilor oferite. Profesionalismul ne-a condus întotdeauna spre succes în raport cu competitorii.” 
 

Cătălin Dragne - Director Soluții Business 

Absolvent al Facultăţii de Automatizări şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, Cătălin Dragne are peste 15 ani de experienţă generală în domeniul IT şi peste 10 ani de experienţă în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii informatice customizate.
"Dezvoltarea şi integrarea de soluţii software customizate cu scopul  de  a răspunde cu maximum de eficienţă şi costuri minime solicitărilor specifice formulate de beneficiari." reprezintă obiectivul major al departamentului Soluții Business. 
 

Carmen Lupaşcu - Director Financiar

"Departamentul Financiar este definit prin obiectivitate şi reflectă rezultatele firmei, ca urmare a efortului de echipă. Urmărim, în continuare, aplicarea unui management riguros prin alocarea eficientă a resurselor în aşa fel încât, compania să crească an de an, indiferent de condiţiile economice actuale."  
 

 

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.