Specializările pe care le deținem sunt:

 

Silver Hybrid IT

Silver HPE Pointnext Services

 

Business Partner Aruba

 

Statutul Ready Silver Partner confirmă expertiza inginerilor Q’NET care au participat la programul riguros de instruire tehnică al Hewlett-Packard Enterprise şi care deţin o profundă înţelegere a portofoliului de produse.

 


 
Q’NET este partener Hewlett Packard Enterprise & Microsoft Frontline Partnership
 
HP & Microsoft Frontline reprezintă o alianţă consolidată de-a lungul a 20 de ani, unică în industria IT&C. Acesta atestă faptul că cei doi mari producători au ales o strategie comună de dezvoltare pe termen lung, prin faptul că tehnologiile celor două companii au fost create pentru a funcţiona împreună.
 

 

Despre Hewlett-Packard Enterprise 

Hewlett-Packard activează în industria tehnologiei de peste 75 de ani. Portofoliul lor de proprietate intelectuală și capacitățile de cercetare și dezvoltare la nivel mondial sunt suportul strategiei lor de inovație pentru a ajuta organizațiile de toate dimensiunile - de la întreprinderi globale la companiile mici -să evolueze de la platformele tehnologice tradiționale la sistemele informatice ale viitorului.

Copyright ©2023 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.