In calitate de HPE Gold Partner asigurăm reparaţii la nivel hardware pentru toată gama de echipamente Hewlett-Packard Enterprise.

 

Service şi Suport în Garanţie 

 

In vederea optimizării gradului de performanţă la nivelul întregului sistem IT şi îmbunătăţirii rezultatelor de afaceri ale companiilor, asigurăm service și suport în garanție la standarde înalte de calitate pentru produse Hewlett-Packard Enterprise. 

 

Q'NET este HPE Pointnext Services Delivery pe segmentele

StoreEver: BF

StoreVirtual: BF

3PAR HW: BF, IS

StoreEasy:BF

Standard Server: BF, IS

 

Statutul HPE Pointnext Services Delivery confirmă expertiza inginerilor Q’NET care au participat la programul riguros de instruire tehnică al Hewlett-Packard Enterprise şi care deţin o profundă înţelegere a portofoliului de produse.

 

Verificați garanția produsului dumneavoastră​

Doar pentru garanția produselor Hewlett-Packard Enterprise.

 

Extindeți garanția echipamentului Hewlett-Packard Enterprise

 

Dacă luați în considerare extinderea garanției pentru echipamentul/echipamentele dumneavoastră, contactați-ne pentru o ofertă. Pentru mai multe detalii, accesați extensii garanții.​

 

 

Portofoliu Produse HPE

Verificați acum portofoliu de produse HPE și aflați care produse sunt potrivite pentru compania dvs. Noi vă stăm la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru ofertele de preț.

 

Centre de Service

Asigurăm service în principalele oraşe ale ţării prin Centru Service București și Centre Service Partenere.

 

Sursă imagini: www.hpe.com

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.