Symantec Endpoint Protection 14

 

Noul produs, Symantec Endpoint Protection 14 ( SEP 14), asigură protecție avansată, comprehensivă, într-un singur agent. Produsul constă într-o combinație unică de tehnologii de securitate moștenite încă de la versiunea anterioară (Symantec Endpoint Protection 12) la care s-au adăugat tehnologiile de nouă generație pentru a asigura protecție superioară, performanță mai mare și răspuns adaptat.

370000 de clienți la nivel global au încredere că Symantec Endpoint Protection este un produs lider în industria de securitate (în ultimii 14 ani, Symantec este lider în Gartner Magic Quadrant), de reputație mondială, matur, modern, optimizat pentru ultimele tehnologii.

 

Capabilitățile Symantec Endpoint Protection 14

Protecție cu tehnologii de ultimă generație și alte îmbunătățiri

 

 

Construite peste produsul SEP 12, tehnologiile noi incluse sunt:

 • Machine Learning - detecție anticipată a amenințărilor noi și cele în evoluție prin folosirea rețelei de inteligență globală Symantec, una din cele mai mari rețele civile de inteligență din lume (Global Threat Intelligence Network).

 • Application Protection - utilizând tehnologii de blocare a atacurilor împotriva celor mai populare aplicații folosite de utilizatori (Internet Explorer, Adobe Acrobat, Microsoft Office).

 • Emulator - prin tehnici anti-evaziune ce detectează malware-ul ascuns.

 • Intelligent Threat Cloud –  reducând cu 70% dimensiunile definițiilor, deci  o scădere de 70% a update-urilor zilnice.

 • Performance Enhancements - detectare rapidă și în timp real a virușilor cu un agent "mai ușor".

 • Enabling Integrationsintegrare ușoară prin intermediul interfeței de programare a aplicațiilor.

 • Enhanced Automation – automatizare automată, în timp real, ce livrează update-uri de securitate pentru clienții Windows.

 

Accesați prezentarea produsului SEP 14 (Video)

 

Primele 3 motive pentru care să alegeți SEP 14 

 1. Protecție superioară - împotriva amenințărilor utilizând tehnologii de securitate multiple (cele de bază și cele de nouă generație) pentru eficiență maximă indiferent de unde vine atacul, pentru a împiedica endpoint-ul să devină un punct unic de eșec. 

 2. Performanță înaltă - prin managementul unei singure console, protejând utilizatorul fără a-i încetini activitatea și productivitatea.

 3. Răspuns orchestrat -  integrare ușoară cu infrastructura de securitate existentă permite automatizarea, ceea ce conduce la un nivel de protecție ridicat  și adaptat în mod rapid.

 

Din punct de vedere comercial, SEP 14 este împachetat ca un singur agent ceea ce simplifică extraordinar atât administrarea, cât și suportul, dar și procesul de achiziție și istoric al achiziției și bugetării.

 

 

 

Ce spun clienții despre SEP 14

 • Reduce infrastructura din companiile mari și foarte mari (reducerea numărului de servere).

 • Reduce complexitatea (suportă diverse sisteme de operare și platforme: Windows, Mac OS, medii virtuale -Azure, Amazon Workspace, VMWare ESXi, Citrix, XenServer, Linux-RedHat, suSE, OracleLinux, CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora), oferă protecție centralizată și ușurință în administrare.

 • Reduce timpul alocat activităților de tip help desk.

 • Reduce numărul de rezultate fals pozitive salvând timp valoros.

 • Protecție best in class ce luptă împotriva celor mai avansate amenințări.

 

Ce protecție oferă SEP 12

Symantec Endpoint Protection 12.1.6 - totul este adminstrat dintr-o singură consolă. 

 

 

Capabilități extinse de Policy Control- adițional tehnologiilor de protecție, SEP 12.1.6 oferă politici granulare de control incluzând:

 

 

De ce să faceți upgrade la SEP 14

 • Detectează mai bine și blochează amenințările pe tot canalul de atacuri cu puține rezultate fals pozitive, având la bază tehnologia Machine learning. Astfel, oferă protecție îmbunătățită în fața amenințărilor necunoscute, fără update de semnături.

 • Protejează cele mai populare aplicații în  fața atacurilor de tip zero day.

 • Detectează orice atac și remediază problemele automat datorită integrării permise de SEP 14 cu alte produse de securitate  - prin intermediul interfeței de programare a aplicațiilor programabile ( API).

 • Oferă cea mai actualizată protecție realizată prin actualizarea în mod automat, în timp real, a agenților.

 • Crește performanța cu un agent ușor  și seturi de definiții de viruși ce necesită lățime de bandă minimă  (cu 70% mai mică față de SEP 12).

 • Viteză mai mare de detectare cu tehnici avansate ca patentatul Cloud lookup ce livrează o scanare mai rapidă (cu 15% mai rapidă față de SEP 12).

 • Reduce povara echipelor de IT prin automatizarea proceselor și scăderea rezultatelor fals pozitive, astfel că nu mai trebuie să fie investigate atacuri imaginare și se pot concentra pe sarcinile importante.

Sursa: www.symantec.com


 

Soluția Backup VERITAS

Protejați datele companiei prin soluția de backup și recuperare de date Veritas ce vă oferă: încredere, planificare și performanță.

Aflați cum puteți face backup pentru orice și cum puteți recupera ușor datele, oriunde. Descărcați infograficul Veritas  și dacă doriți puteți să-l distribuiți în rândul colegilor.

 


Alte soluții de securitate

Symantec Protection Suite Enterprise

Symantec Endpoint Suite

Backup Veritas

 

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.