Servicii IT Hardware și Software pe care Puteți Conta

 

Calculatoarele şi imprimantele reprezintă resurse de bază ale oricărei companii. Modul în care acestea funcționează influenţează direct productivitatea, promptitudinea şi în final, rezultatele companiei dumneavoastră.

 

Inainte de achiziție

​Consultarea unui bun specialist înainte de a achiziționa infrastructură hardware și/sau software poate salva, de cele mai multe ori, bani și timp.

Dacă sunteți convinși că avem dreptate, apelați la serviciile noastre ce presupun:

  1. Consultanţă cu privire la gradul de uzură al sistemelor hardware;
  2. Identificarea şi demontarea echipamentelor neutilizate;
  3. Impachetare şi etichetare;
  4. Transportul echipamentelor în locaţia indicată de client în vederea depozitării sau a reciclării- ulterior achiziției de echipamente noi.
  5. Asigurarea documentaţiei necesare procesului de reciclare.

 

Imediat după achiziție

Odată cu vânzarea de infrastructură hardware și software asigurăm, la cerere, servicii IT specifice.

Implementăm soluţii la cheie ce includ echipamente hardware, sisteme de operare şi soluţii de securitate.

Pentru segmentul Enterprise asigurăm suport pentru migrarea sistemelor de operare şi a aplicaţiilor. Prin echipa noastră de ingineri certificați, vă garantăm simplificarea eforturilor de migrare şi minimizarea impactului asupra desfaşurării activităţii în compania dumneavoastră.

 

Servicii post-achiziție

Cu un număr de peste 9000 de intervenţii pe an*, asigurăm service şi suport în garanţie şi post garanţie pentru Servere, UPS-uri, PC-uri şi Notebook-uri  şi imprimante.

Având la bază competenţele inginerilor noştri, vă asigurăm asistenţă tehnică conform termenelor standard de service ale marilor producători, cât şi asistenţă tehnică proactivă la sediul dumneavoastră 24h/7 într-un timp garantat de 2 ore, 4 ore, 6 ore sau 24 ore, în urma încheierii unui contract de service.


Stocul de piese de schimb este completat în permanenţă, în funcţie de necesităţile dumneavoastră!

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.