Symantec Endpoint Suite

 

Datele publicate în raportul ”Symantec Internet Security Thread 2015” arată că 17% din totalul aplica­țiilor Android (aproape un milion în total) sunt de fapt malware deghizat. Pentru IT Manager și directorii companiilor acest lucru înseamnă un risc ridicat și costisitor de apariție a unei breșe de securitate.

 

Protejați-vă datele confidențiale, echipamentele mobile și angajații.

Productivitatea, mobilitatea, BYOD sunt concepte la ordinea zilei în orice companie modernă. Angajaț­ii lucrează deopotrivă de pe PC-uri, laptop-uri sau dispozitive mobile de oriunde s-ar afla, conectându-se la rețelele companiilor din aeroporturi, camere de conferință sau de hotel, cafenele etc. Această mobilitate aduce la pachet beneficiul productivității împreună cu riscul ridicat pentru aceste echipamente și datele deținute de ele- în sensul că pot fi pierdute sau furate. 

Provocarea pentru echipele IT constă în menținerea productivității prin soluții de tip BYOD (Bring Your Own Device @ work), respectiv conectarea angajaților la resursele companiei, menținând totodată securitatea acestora, precum și a datelor. 

Symantec Endpoint Suite adresează aceste nevoi. Este disponibil în două suite ce vă permit standardizarea soluțiilor de securitate din companie - la nivel de endpoint, dispozitive mobile și infrastructură email -  de la un singur furnizor de încredere, obținând prețuri atractive pentru subscripții.

 

 

Se bazează pe tehnologii de protecție proactivă – INSIGHT și SONAR de analiză de reputație de fișiere și caracteristici cu potențial amenințător, precum și Symantec Disarm ce ajută la protecția împotriva atacurilor targetate și malware-ului de tip zero-day, eliminând conținutul tip exploit din documentele Microsoft Office și atașamentele PDF.

 

Symantec Endpoint Suite

Oferă protecție completă pentru laptop-uri, desktop-uri și dispozitive mobile. Suita conține:  

  • Symantec Endpoint Protection – Securitate pentru desktop și laptop-uri dintr-un singur agent. Este mai mult decât antivirus; blochează atacuri targetate și amenințări avansate; sistemul de prevenire a intruziunilor, controlul aplicațiilor și a dispozitivelor aduc un nivel suplimentar de securitate pentru utilizatorii mobili.

  • Symantec Endpoint Encryption – bazat pe tehnologia PGP, protejează date (pe PC-ul sau laptop-ul dumneavoastră) cu criptare full-disk și criptare media removable, rapoarte out-of-the-box și customizabile.

  • Symantec Mobile Threat Protection & Device Management – oferă securitate pentru dispozitive mobile și protejează datele la furt, malware și acces neautorizat astfel că puteți îmbrățișa cu încredere soluții BYOD alături de angajații companiei.

 

Symantec Endpoint Suite  with Email

Securizează email de amenințări la nivel de gateway și serverul de email, în vreme ce criptarea email-ului previne pierderea de date.

  • Suita conține Symantec Endpoint Protection la care se adaugă:​

  • Symantec Messaging Gateway – apără emailul și infrastructura, în timp real, oferind protecție antispam și antimalware. Filtrarea avansată de conținut și tehnologiile DLP blochează informațiile sensibile ce încearcă să părăsească compania.

  • Symantec Email Encryption Gateway – având la bază tehnologia PGP, se criptează mesajele pentru a securiza confidențialitatea datelor sensibile pe care le schimbați prin email cu clienții și cu partenerii dumneavoastră de afaceri, indiferent dacă aceștia au sau nu propriul lor software de criptare.​

  • Symantec Mail Security for Microsoft Exchange – completează protecția endpoint-urilor prevenind împrăștierea amenințărilor din email impunând politici de prevenire a pierderilor de date.

 

 


 

Soluția Backup VERITAS

Protejați datele companiei prin soluția de backup și recuperare de date Veritas ce vă oferă: încredere, planificare și performanță.

Aflați cum puteți face backup pentru orice și cum puteți recupera ușor datele, oriunde. Descărcați infograficul Veritas  și dacă doriți puteți să-l distribuiți în rândul colegilor.

 


 

Alte soluții de securitate

Symantec Endpoint Protection

Symantec Protection Suite Enterprise

Back-up Veritas

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.