Symantec Protection Suite Enterprise

 

Protejarea afacerii dumneavoastră este critică, dar este mult simplificată cu Symantec Protection Suite Enterprise Edition. 

Symantec Protection Suite Enterprise Edition combină cele mai bune produse de securitate Symantec pentru protecția endpoint-urilor și a infrastructurii de mesagerie (e-mail).

Combinația unică de tehnologii de tip ultimă generație împreună cu protecția de mesagerie-lider în industrie, fac din suita Symantec Protection Enterprise cea mai potrivită alegere pentru protecția rapidă și eficace a endpoint-urilor (Laptop-uri, Desktop-uri, Servere)  în fața pierderilor de date, a malware-urilor complexe și amenințărilor spam, identificând și adresând corect riscurile, în diverse platforme. Multiplele nivele stratificate de protecție asigură protecția consistentă a mediului fizic și virtual. 

 

IM= Instant message

 

Symantec Protection Suite Enterprise produse componente 

Endpoint Protection - (Windows Linux Mac) -  securitate pentru desktop-uri și laptop-uri într-un singur agent. Este mai mult decât antivirus; blochează atacuri targetate și amenințări avansate; sistemul de prevenire a intruziunilor, controlul aplicațiilor și a dispozitivelor aduc un nivel suplimentar de securitate pentru utilizatorii mobili. Aflați mai multe detalii

Mail security for Microsoft Exchange - completează protecția endpoint-urilor prin prevenirea răspândirii amenințărilor din email (malware și spam) și aplicarea politicilor de prevenire a pierderilor de date. Oferă protecție împotriva malware, phishing, atacuri targetate pentru infrastructuri cu Microsoft Exchange Server 2007, 2010 și 2013, în scenarii ce includ inclusiv Hosting, Microsoft Hyper-V sau VMware.  Aflați mai multe detalii

Messaging Gatewayapără emailul și infrastructura, în timp real, oferind protecție antispam și antimalware. Oferă protecție împotriva atacurilor targetate și malware-ului de tip zero day eliminând conținutul exploatabil din fișierele atașate la email (ex: Microsoft Office și PDF). Blochează 99% din spam cu 1 la un milion rezultate fals pozitive; pe baza reputației URL blochează mesajele cu link-uri malițioase. Aflați mai multe detalii

​​​

Protecție integrată – pe mai multe nivele, de la endpoint la gateway

Protecție împotriva mai multor amenințări - securizează mediul IT în fața pierderilor de date, malware și spam, prin identificarea rapidă și eliminarea riscurilor în mod consistent de-a lungul mai multor platforme. Numai Symantec oferă un spectru larg de protecție, core security, integrată pentru endpoint-uri și infrastructura de mesagerie. Multiplele nivele de securitate vă permit să adresați riscurile în mod eficient livrând consistent securitate pentru mediul fizic și virtual.

 

Protecție maximă, complexitate minimă și rămâneți în buget

  • Reduceți costurile – rezolvă probleme de securitate cruciale în fața mai multor vectori de amenințări, făcând o economie de până la 70% față de achiziția individuală a produselor incluse în suită.

  • Eliminați complexitatea – implementați o soluție unificată ce include tehnologii de securitate pentru endpoint și messaging.

  • Ușurați și scurtați procesele - eliminați pașii suplimentari și costurile printr-o singură decizie, o singură achiziție, un singur furnizor pentru protecție completă.  

 


 

Soluția Backup VERITAS

Protejați datele companiei prin soluția de backup și recuperare de date Veritas ce vă oferă: încredere, planificare și performanță.

Aflați cum puteți face backup pentru orice și cum puteți recupera ușor datele, oriunde. Descărcați infograficul Veritas  și dacă doriți puteți să-l distribuiți în rândul colegilor.

 


 

Alte Soluții Symantec

Symantec Endpoint Protection

Symantec Endpoint Suite

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.